Usansynligt mange døjer med tinnitus – kan et høreapparat forbedre generne…?

I en alder af 57 år, er jeg vidende om, absolut, hvordan det er at dagligt skulle kæmpe med en i mange tilfælde altoverskyggende sygdom. Jeg har min læges ord på, at jeg har udviklet en stor grad af tinnitus. Jeg har i længere tid været temmelig slemt plaget af en øre-susen. Med alderen ændrede den ”susende lyd” sig til at være en konstant lyd i stedet for… & der blev jeg faktisk ovenud grundlæggende bange. For jeg havde fået forklaret nogen skrækkelige anekdoter om, hvor afsindig meget kvinder og mænd m tinnitus lider. Jeg havde fået forklaret, at syge personer m. tinnitus i begyndelsen blev næsten skrupskøre…! Og jeg ka’ i høj grad nikke genkendende til denne oplevelse… I starten var jeg også nær ved at blive skør. Men alligevel må jeg dog pege på, at mit sind med tiden blev meget bedre… Nu om stunder ka jeg have et temmelig alm. liv sammen med min tinnitus sygdom. Jeg tænker, at det egentlig ka’ forklares ved, at, man vænner sig til sin tinnitus. Dét betyder jo ikke, at jeg ik tænker på min tinnitus, men det betyder derimod, at jeg for korte intervaller er i stand til at glemme min tinnitus.

Jeg har hørt fra min special-læge, at et høreapparat i mange tilfælde kan hjælpe folk med tinnitus! Det blev naturligvis lagt fast, at det overhovedet ikke er alle msk. som lider af tinnitus, der oplever nogen forandring ved at få et høreapparat!! Men i mange tilfælde kan et designer høreapparat forbedrer de de mange gener, som tinnitus forårsager… Jeg har af den årsag afgjort med mig selv at prøve det på min egen krop…! Jeg har således snakket med et firma, som er eksperter i høreapparater [https://no.hearing.siemens.com/products/], designet til personer der har fået konstateret tinnitus. Jeg er kolossalt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka gøre mine gener tålelige…! Jeg har i perioder konsulteret behandlere, der står udenfor sundhedssystemet, for at få vished om, om de ku’ hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen forbedringer. Så jeg beder til, at et høreapparat kan hjælpe på mine gener. Fordi jeg er ved at løbe tør for gode ideer.