Vedrørende at afprøve specielt kornfrit hundefoder, om hestefoder og alment hundemad

Vovsen har en øm mave det sidste stykke tid. Det er ganske trist for hende, men jeg har hørt, at det det at skifte hundemad og gå efter kornfrit hundefoder hjælper. Tit vælger jeg og familien bare supermarkedets hundemad, men jeg opdagede, at man kan få leveret kornfrit hundefoder i den butik hvor vi forudbestiller hestefoder til Cindy og Flicka.

Oprindeligt er vapsen skabt til noget bedre end kornfyldt hundemad, så jeg forventer at kornfrit hundefoder med grøntsager, kød og bær er mere optimalt for vapsen. Undertegnede har ikke haft erfaring med at få købt allergivenligt hundemad til familiens hunde, men måske er at skifte foder uundgåeligt med sådan noget kornfrit hundefoder, så Luna returnerer god igen.

Hestefoder bestiller familien og jeg på web, men våd hundemad køber min mand eller jeg før i tiden kun i Superbest. Men nu vil undertegnede prøve at bespise vovsen med kornfrit hundefoder erhvervet på samme tid som leveringen af hestefoder og give det nye foder en chance. Her i weekenden forudbestiller manden eller madmor her bestillingen på hestefoder og det nye hundemadOg derefter må den lille hundefis gerne få en fin mave.