Vedrørende at arbejde med catering + at skulle bruge lidt flere termokasser, en IBC palletank samt plastkasser

Gode og robuste plastkasser som er gode til generelt oplagning har mor her over noget tid kunne bruge. Jeg har tillige brug for termokasser til at transportere fødevarer i min cateringvirksomhed. I forgårs fik jeg den ide at gøre brug af en IBC palletank med tap, til børnearrangementer og medbringe læskende drikkevarer. Nu fandt jeg gud ske lov et rimeligt firma, som sælger plastkasser, termokasser & IBC palletank og fået bestilt både plastkasser, termokasser og IBC palletank lige præcis til mit behov.

Jeg planlægger at benytte de smarte termokasser til blandt andet transport af mejeriprodukter, samt når jeg som selvstændig er ude at køre. De termokasser overvejende mig fik mig har et godt dæksel og en solid str .

Min nyindkøbte IBC palletank opbevarer rengøringsmidler, læskedrikke og regnvand. Jeg kan huske nogle der gør brug af deres IBC palletank til regnvandsopsamling, men jeg planlægger, at den tank bl.a. virker udmærket til læskedrikke, til når der er børnearrangementer. Eventuelt skulle jeg ligesom mine bekendte bestile sådan en IBC palletank til havens regnvandsindsamling.

Plastkasser bliver produceret i flere længder og bredder og kasserne virker super gode til transport og opbevaring af fx kød, fisk og grøntsager. Man kan for eksempel købe dig plastkasser som er klapsammelige, som så ikke fylder det store, mens kasserne er foldet sammen. Det er netop de plastkasser, jeg valgte.