Vedrørende at opleve stemningen på efterskolerne til Efterskolernes Dag

Kunne du tænke dig et tip til at vælge den optimale efterskole. Inden jeg kendte til Efterskolernes Dag var jeg usikker på mit valg. Efterskolernes Dag er et tidspunkt, hvor efterskolerne har åbent for udefrakommende, så du og dine forældre kan komme ud at kigge. Du får rigeligt at se til, men det er cool at komme ud og opleve de mange efterskoler og fornemme folkene og huset.

Det var heldigt at mine forædre og mig kørte omkring til Efterskolernes Dag før end jeg træf den endelige beslutning om valget af skole. Jeg var langt mere afklaret omkring, hvaffor en skole det skulle være, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg ombestemte mig faktisk som følge af Efterskolernes Dag. Det føltes mere bedre på den anden skole.

Efterskolernes Dag er dag/aften der er temmelig forvirrende. Mine forældre har ik bil, men vi kunne gudskelov få min farbrors Volvo, så jeg kunne komme afsted dem alle sammen. Jeg opfattede nu hurtigt, at det var denne efterskole, jeg ville vælge, da jeg og mine forældre besøgte nummer to efterskole ved Efterskolernes Dag.