Vi vil have erotik i vores forhold

Erotik tilbage i vores parforhold vil mig og min kæreste gerne have, og af den årsag har vi været inde i en shop med sexlegetøj » www.amoro.dk/shop/frontpage.html, sammen for at anskaffe noget forskelligt legetøj, bl.a. en spritny dildo » www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, der kan være en hjælp til at få vores gode sexliv igen. Ej ret tit er det, vi har sex, og såfremt vi langt om længe har det, er det lidt monotont, så nu vil vi forsøge at anvende sexlegetøj for at få sexlysten igen. Det eneste sexlegetøj, vi var indehavere af før, var en dildo, der ej virkede mere. Min kæreste har været så stresset på jobbet, at sexlivet ikke er ligesom før, selvom han elsker erotik. Faktisk har han altid været begejstret for forspillet, og han synes godt om at se på mig, mens jeg stimulerer mig selv med en dildo, før vi har sex.

Jeg og min fyr var inde i forretningen med sexlegetøj såvel som anden erotik her i lørdags, og der anskaffede vi utallige forskellige ting. Noget til mig, som f.eks. en dildo, & noget til ham, såvel som noget, vi begge kommer til at nyde, erhvervede vi os. Det var rigtig sexet at kigge på sexlegetøj sammen med min kæreste, så vi fik egentlig helt lyst til at gå hjem for at have sex straks.

Og vil I vide noget? Det var netop det, som vi gjorde!