Vil du slippe for trykimprægneret europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer inden døre

Eur-paller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34} {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33} er et nemt råstof at lave havemøbler i.. Du kan være så heldig at tilvejebringe gamle pallerammer {www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27}, Eur-paller og andre paller i butikker. Alternativt har du mulighed for at købe pallerammer og paller såsom europaller/eur-paller uden de store omkostninger online. Man kan sagtens lave nice og holdbare stue- og havemøbler i pallerammer og paller.

Paller såsom eur-paller/europaller og pallerammer kan du for eksempel anvende til at konstruere en sovesofa med ben, et praktisk hovedgærde og plads neden under madrassen. Desuden kan man benytte europalle, Eur-paller og paller til dækket på din terrasse, imens pallerammer selvsagt er formålstjenligt til køkkenbede, de anvendte pallerammer skal dog ik være kemibehandlet. Til køkkenbedet er pallerammer lette at omskabe. Eller omdan pallerammer i forlængelse af hinanden og få et bed, som danner trappesystem. Skal du komme væk fra behandlede pallerammer og paller, skal du gå efter eur-paller. De er nemlig ikke trykimprægnerede.

Kreer et sofabord, du nemt kan rykke omkring med brug af europalle eller eur-paller som har noget der kan trille på. Eller mal din europalle eller placer flere paller sammen som kan sættes i dit værelse som en rustik opbevaringsplads. Der er mængder af suggestions på kreablogs, hvor gør-det-selv mennesker kommer med forslag til, på hvilke måder de tænker at anvende eur-paller/europalle, pallerammer og andre paller som et stabilt og miljøvenligt møbelmateriale.